Начало ЖИВОТНИ ДРУГИ ЖИВОТНИ Блестящи ОХЛЮВИ - блестящи АНИМИРАНИ картинки, забавни животни за аватар или ...

КАРТИНКИ

prodava-se


Блестящи
ОХЛЮВИ - блестящи АНИМИРАНИ картинки, забавни животни за аватар или ... Е-мейл
Охлювите - тези мънички невзрачни същества. Кой ли им обръща внимание... Не са наперени лъвове, куче - приятел, мъркаща котка, на която повечето дами искат да приличат или наперен красив паун.
И все пак реших да опитам с една малка колекция блестящи охлюви. В моите очи се получи нещо забавно - типичното българско семейство. Мъжа (бащата), на който всичко тегне на гърба, от стремежа към дом, до парите. Тъщата, която се изживява като принцеса, безгрижни деца, на които по презункция всичко е доставено и уредено. И за капак - усмихната жена, съругата, на която и е все пеперудено и цветно, нали пък има кой да поема черното, тя си кара втора младост.
Харесай своя образ, може да го ползваш за аватар спокойно, малко са тези, които ще се сетят за такъв. Поне е сигурно, че ще си запомнящ се и оригинален потребител.

В началото 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?
 

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.