Начало НАПРАВИ СИ АВАТАР

PostHeaderIcon НАПРАВИ СИ АВАТАР

Забавни игри, с които можеш да си сътвориш свой аватар, както и други забавни картинки и картички! Запиши на компютъра си желаната картинка. Отиди на ОНЛАЙН ТЕКСТ ГЕНЕРАТОР, зареди в него картинката и в нейното празно пространство за текст просто напиши ника си или поздравителен текст. Имаш възможност да пишеш с красиви анимирани букви, като избираш от стотици шрифтове и цветове. Запиши готовата картинка на компютъра си. Вече имаш уникален собствен аватар или картинка с текст.
Само за потребители на сайта :: Вход / РегистрацияСамо за потребители на сайта

Виж картинките и аватарите, които можеш да правиш тук!Виж картинките и аватарите, които можеш да правиш тук!

PostHeaderIcon ЦВЕТНА ГОРСКА ФЕЯ

ЦВЕТНА ГОРСКА ФЕЯ

ЦВЕТНА ГОРСКА ФЕЯ.

ЦВЕТНА ГОРСКА ФЕЯ
Картинка, картичка с фея сред природата! Романтично, нали?! А феите дори са две! Разбира се, имат си и пеперудени криле. Използвай ефирни дрехи, цветя, прически и създай картинка на феи сред гората. Картинката е с голям размер, по-скоро - картичка. Когато я завършиш, кликни на бутона „SHOW”, а след това на фотоапарата, за да запишеш на компютъра си.

ЦВЕТНА ГОРСКА ФЕЯ (Пример 1)

Пример 2.

 

PostHeaderIcon ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

ПНаправи си писано великденско яйце. Ползвай различните щампи за украса. С тубичките можеш да рисуваш или пишеш. Когато яйцето е изписано, хвани го с ръчичката и го потопи в чашата с боя. В долната част са различните цветове, които може да ползваш за боядисване. Просто кликни на цвета и тогава потопи яйцето. Можеш да приложиш и различни фонове. Когато картината е напълно готова, кликни на «SAVE». За жалост мейкърът оставя рекламни текстове в долната част на картичката. Но всеки, който поне малко се е занимавал с картини, ще намери начин да премахне текста. Можеш да направиш яйцето си анимирано. Качи го в «Генератора за блестящи картинки». Надпиши го с анимиран текст или ползвай символните шрифтове, за да поставиш блестяща картинка.

ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА (Пример 1.)

Пример 1.

 

PostHeaderIcon ТАНЦУВАЩИ АНГЕЛИ

ТАНЦУВАЩИ АНГЕЛИ

ТАНЦУВАЩИ АНГЕЛИ.

Прекрасна КАРТИЧКА – ИГРА, при която можеш да оцветиш няколко сладки ангела, после - шестцветната дъга. След като завършиш, кликай, където те насочва картичката и виж какъв ще е ефектът!

ТАНЦУВАЩИ АНГЕЛИ (Пример 1)

Пример 2.

 

PostHeaderIcon КОЛЕДНИ и НОВОГОДИШНИ – оцветяване

КОЛЕДНИ и НОВОГОДИШНИ – оцветяване

Коледни и новогодишни картинки, картички за оцветяване! Приятно, нали? Оцвети ги тогава! Внимателно подхождай с четката, не винаги бързо взема цвета. Ако искаш да не личат светли ръбове, ползвай за фон не много тъмен цвят. Цветовете се сменят от „капката”, долу. Когато завършиш, кликни на дискетата и запиши на компютъра си. Може би картинният файл няма име, затова кликни върху иконата му с десен бутон на мишката и го преименувай, с някаква цифра например. Последното ще ти е необходимо, ако желаеш и да анимираш картичката си. Качи я в Генератора за блестящи картинки на animacii.net. Най-отдолу в програмата отбележи JPEG, за да откриеш картичката от компютъра си и я заредиш. Когато веднъж е качена, изборът е твой – дали ще пишеш анимирано или ще поставиш някакви блестящи картинки от символните шрифтове. Аз избрах второто – целувки, зимни и сини! Но е по-трудно! Ако нямаш опит, просто надпиши с красив анимиран и блестящ текст!

КОЛЕДНИ и НОВОГОДИШНИ – оцветяване (Пример 1.)

Пример 1.

 

PostHeaderIcon ТАНЦУВАЩА КАТЕРИЦА

ТАНЦУВАЩА КАТЕРИЦА

ТАНЦУВАЩА КАТЕРИЦА. Облечи катерицата или „катеричока“, сложи го на фон по избор и накрая кликни на «DANCE». Забавно е нали? Ако ти допада, изпрати на приятели.

ТАНЦУВАЩА КАТЕРИЦА (Пример 1)

Пример 1.

 
AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители
Реклама
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.