Начало ДЕСКТОП гъдели Скрийн сейвъри (screen savers)

КАРТИНКИ

prodava-se


Скрийн сейвъри (screen savers)
Скрийн сейвъри (screen savers) за десктоп Е-мейл

Тук ще намерите забавни приложения (програми) за десктопа на Вашия MS Windows® - т.нар. „скрийн сейвъри“ (screen savers)!

Файловете, предоставени по-долу, са програмни файлове за MS Windows® и изискват предварително инсталиране. Освен това, тъй като тези програми са безплатни, от Вас ще се иска съгласието за инсталиране и на допълнителни елементи и рекламни модули. Преценете сами дали искате или не и продължете с инсталацията. Всяка програма от този тип трябва да има възможност за деинсталиране от Вашата операционна система MS Windows®, ползвайки стандартната процедура.
 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement