Начало ГАДАНИЯ И ЗАБАВА

КАРТИНКИ

prodava-se


ГАДАНИЯ И ЗАБАВА

ГАДАНИЯ И ЗАБАВАОнлайн гадания, генератори, редактори, мейкъри и всякакви забавни занимавки. Предсказания за любовта, открий „дяволското” си име или своя интересен НИК!
А ако не бързаш много с избора, можеш първо да си поиграеш с маймунката! Активирай с помощта на бутона вдясно, а после можеш да кликнеш на банана или движещата се маймунка и изчакай реакцията й! А след играта с нея отново я деактивирай, за да можеш да продължиш с избора на желаната занимателна игра от списъка.

Само за потребители на сайта :: Вход / РегистрацияСамо за потребители на сайта
Филтър по заглавие     Покажи # 
# Заглавие на статията Посещения
1 ПЛОДОВЕ 5595
2 ЗАБАВНО С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 10999
 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement