Начало ЖИВОТНИ НАСЕКОМИ Картинки, аватари, картички на калинки, светулки, водни кончета, щурци, богомолки -стр.11, анимирани

КАРТИНКИ


НАСЕКОМИ
Картинки, аватари, картички на калинки, светулки, водни кончета, щурци, богомолки -стр.11, анимирани Е-мейл

Анимирани картинки с ВОДНИ КОНЧЕТА, КАЛИНКИ, СВЕТУЛКИ и ЩУРЦИ. Анимирани картички и аватари с причудливите насекоми. На тази страница ще намерите над 20 вида анимирани ВОДНИ КОНЧЕТА, вероятно една от най-богатите колекции с тези ефирни животни. Търпеливо  събирахме и създавахме анимациите, твърде много време, защото ги обичаме. Красотата и феерията им напълно го заслужават.
 В началото


 

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?
 

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.