Начало КАРТИЧКИ, КАРТИНКИ ЗА ФИРМИ (ПО ПОРЪЧКА)

КАРТИНКИ

prodava-se


КАРТИЧКИ, КАРТИНКИ ЗА ФИРМИ (ПО ПОРЪЧКА)
КАРТИЧКИ, КАРТИНКИ И ВСЯКАКВИ КАРТИННИ ФАЙЛОВЕ ЗА ФИРМИ (По поръчка със заплащане) Е-мейл

Картички, картинки, картинни файлове за фирми по Ваша заявка!

Предлагаме създаване на картички за фирми, фирмени картинни файлове - АНИМИРАНИ, БЛЕСТЯЩИ (gif) или СТАТИЧНИ. Картинките могат да бъдат по всевъзможни поводи - Коледа, Нова година, Свети Валентин, Трифон Зарезан, Баба Марта, Осми Март, Първа пролет, 24-ти-май, Първи юни и деца, Хелоуин, Рожден ден на фирмата, Имен ден, Юбилей и …
Създаване на картинка, банер и всякакъв картинен файл (анимиран, блестящ, статичен) за Вашия фирмен сайт или блог.

Принцип на работа

Пишете ни като в свободен текст обяснете желанието си - каква картичка, картинка желаете да Ви създадем. Картинният файл може да съдържа Вашето лого, мото, поздравителен или друг текст на български, английски или друг език. Ще получите от нас предложение под формата на проект. Всеки детайл по проекта ще покажем, съобразим и уточним с Вас. Колкото по-подробно обясните, толкова по-добре. Желателно е да ни покажете картинка, която бихте искали да наподобим, можете да изпратите и Ваши файлове, които да приложим. Стойността на картичката, картинката е в зависимост от сложността на изпълнение и срока. При активно Ваше съдействие и цената ще бъде по-добра за Вас.

Заплащането става чрез epay.bg или по банков път. След като изцяло заплатите поръчката си, ще получите и оригиналния файл на посочен от Вас и-мейл. Минималният разумен срок за изпълнение на картичката или картинката за Вашата фирма е 3 дни.

Фирмени картички за Свети Валентин! Валентинки, електронни картички за фирми за 14 февруари - празника на любовта, виното и Трифон Зарезан!

Фирмени картички за Свети Валентин!

Новогодишни картички

Новогодишни картички

Новогодишна картичка Новогодишна картичка Шампанско за Нова Година Новогодишна картичка Новогодишна картичка

Фирмени картички и банери

Фирмени картички и банери

Банер за фирмата Банер за фирмата
 
AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement