Начало Игри Shock Out!

КАРТИНКИ

prodava-se


Игри
Shock Out! Е-мейл

Shock Out! е игра със зарчета. Който получи 13 покер-чипа, губи играта.

Всеки играч има право на 3 хвърляния на заровете, опитвайки се да получи най-голям резултат.

Тази игра се играе с реални опоненти. Преди да започнете, вижте инструкциите по-долу.

Инструкции

Хвърляте заровете, кликате на тези зарове, които искате да запазите, и след това кликате на ROLL, за да разиграете отново заровете, които не харесвате. Ако комбинацията ви харесва, кликате върху всичките три зарчета и бутона ROLL.

Специално правило. Ако имате 2 6-ци, може да обърнете едната с помощта на появяващия се бутон TURN до зарчето и да получите 1, вместо 6. Ако имате 3 6-ци, може да обърнете 2-те на 1-ци. Но ако не ви остават повече хвърляния, тогава не можете да обръщате 6-ците, независимо колко са в комбинацията!

Играчът с по-слаба цифрова комбинация получава брой чипове, съгласно правилата в Комбинации. Максималният брой на чиповете е 13. Губи този, който пръв достигне 13 чипа.

Горе вдясно е списъкът с онлайн-играчите «Lobby». Пред името на всеки играч има иконка-индикатор за статуса му:

 • синьо квадратче: това е вашето име; ако сте задействали «Start Game», в квадратчето се появява питанка, което показва на другите играчи, че търсите опонент, за да играете с него.
 • зелено квадратче с питанка: играч, който има готовност да се включи в играта и търси в момента опонент; това означава, че може да кликнете върху неговата иконка и след това на играта «Start Game», за да започнете игра с него.
 • зелено празно квадратче: активен играч в готовност; може да го поканите, за да играете с него.
 • червено празно квадратче: играч, който е зает и участва в друга игра; в момента не можете да играете с него.
 • при положение, че виждате само собственото си синьо квадратче, това значи че в тази игра в момента сте сами и няма с кого да играете.

 

Инструкции

Комбинации

В играта има 5 цифрови комбинации:

 1. Нормална (Normal rolls) (напр. 1,4,5) - различна от Стрийт (Street), Тройка (Tripples), Шок (Shock) и Шок аут (Shock out). Тогава резултатът се получава като се подреждат 3-те цифри една до друга (в примера 1,4,5 се изчислява на 541 точки) като цифрите се подреждат в низходящ ред! Тази комбинация носи x1 (един) покер-чип за противника, ако резулатът е по-голям от неговия.
 2. Стрийт (Street). Това са 3 поредни числа като 1,2,3; 2,3,4; 3,4,5; 4,5,6, като резултатът от 4,5,6 е по-голям от този на 2,3,4 и т.н. Тези комбинации носят x2 покер-чипа за противника.
 3. Тройка (Tripples). Това са 3 еднакви числа, но комбинацията 1,1,1 не се брои (виж по-долу). При това 5,5,5 е по-голяма от 4,4,4 и т.н. Тези комбинации носят x3 покер-чипа за противника.
 4. Шок (Shock). Това е комбинация с 2 единици и z (z е число, различно от 1). Например 1,1,3. Като 1,1,5 е по-голяма от 1,1,4 и т.н. Тези комбинации носят x(z) покер-чипа. В примера 1,1,3 - ако той е печеливша комбинация, противникът получава x3 покер-чипа.
 5. Шок аут (Shock out). Това е максималната комбинация и противникът получава x7 покер-чипа!

 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

Реклама

 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement