Начало Игри ШРИ РАМА

КАРТИНКИ

prodava-se


Игри
ШРИ РАМА Е-мейл

ШРИ РАМА

Игра, състояща се от три основни сцени и базирана на индийския епос - битката на Лава и Куша с армията на Лорд Шри Рама. Първо помогни на Лава да достигне коня на Шри Рама, намиращ се на отсрещния бряг на реката. Опитай чрез движение със стрелките да прекараш героя по плуващите дървени трупчета, така че успешно да стъпи на отсрещния бряг. Имаш право на три грешки! След тях играта свършва. Но няма да ги допуснеш, нали?

Когато стигнеш брега с коня, със стрелка нагоре повеждаш коня си, след което минаваш на следваща сцена - бой на Лава и Куша с противника! С клик и задържане на левия бутон на мишката с последващо отпускане в избраната посока можеш да изстрелваш стрели срещу противниковия лагер - армията на Шри Рама. Прецизирай посоката и силата!

Следващата сцена е свързана с правилния избор на подходящите стрели, с които да се противопоставиш на изстреляните от Лорд Рама опасни стрели с различни свойства! Избери с двоен клик вида на стрелата, която по твоя преценка е най-подходящата, за да преодолееш силата на противниковата стрела! Късмет!

 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement