Начало ПРАЗНИЦИ АТАНАСОВДЕН Свети Атанасий

КАРТИНКИ

prodava-se


Свети Атанасий
АТАНАСОВДЕН - анимирани картички, картинки "Зимата и Свети Атанасий". Икона Св. Атанасий - анимация Е-мейл
АТАНАСОВДЕН - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ИМЕН ДЕН Една от анимираните картички тук заслужава повече интерес. Иконата на Свети Атанасий, която е най-отгоре си има реална история. До град Чирпан, село Златна Ливада се намира Манастир Свети Атанасий. Този малко познат манастир е с над 1700 годишна история, може би най-старият на Балканите и в Европа. Само до манастира има възвишение, където в скалите е светилище на Свети Атанасий. Поклонниците се изкачват по дървена стълба, минават по пътека и влизат в скално образувание, за да излязат от голяма кухина в скалите. Точно по този път видях в отвора на скалата икона, която е сякаш детска рисунка върху парче кора от дърво. Запазих снимката, която направих там почти в оригинал, с минимална анимация, тя е достатъчно впечатляваща с автентичното си излъчване. Нека тази картичка - икона е подарък за здраве и късмет на именниците и всички, които почитат Свети Атанасий!
                                                                     Подарявам я с удоволствие - Peppy

В началото
Подаръци за Атанасовден и имен ден ВИЖ ТУК! Купи, ще ти ги донесат у дома, плащаш чак когато получиш!

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement