Начало ПРАЗНИЦИ БАБИНДЕН

КАРТИНКИ

prodava-se


БАБИНДЕН
БАБИНДЕН - анимирани картички и картинки. БАБИ - КУПОНДЖИЙКИ! Е-мейл

БАБИНДЕН - ПРАЗНИК С МНОГО ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗАРЯД И ЕМОЦИИ!

Картичките, картинките и аватарите, които ви предлагаме не са съвсем свързани с традицията, но решихме да е така, защото считаме, че бабите ползващи мрежата са вечно млади по дух, жени носещи в себе си доброто настроение и неувяхващо чувство за хумор.
Честит да ви е празника БАБИ, да ви радват внуци и правнуци, а защо не и дядовци млади


В началото

Подаръци за Бабинден, стари и млади, модерни секси баби ВИЖ ТУК! Купи, ще ти ги донесат у дома, плащаш чак когато получиш! 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?