Начало ПРАЗНИЦИ ДИМИТРОВДЕН Димитровден - картички и картинки. Празник на строителя и град Сливен - анимирани

КАРТИНКИ

prodava-se


ДИМИТРОВДЕН
Димитровден - картички и картинки. Празник на строителя и град Сливен - анимирани Е-мейл
Празникът Димитровден се чества на 26 октомври. Почита се паметта на Свети Димитър. Народния култ към Свети Димитър го представя като по-голям брат на Свети Георги. Според народните предания от този ден започва зимата. Димитровден е приет и като ден на строителя. Празнуват строители, архитекти, проектанти, строителни инженери и всички работещи в строителството.
Празник е и на град Сливен.

В началото
Подаръци за ДИМИТРОВДЕН и имен ден ВИЖ ТУК! Поръчваш, носят ти ги у дома, плащаш чак когато получиш!
 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?