Начало ПРАЗНИЦИ Св. Варвара и Св. Сава СВЕТА ВАРВАРА и СВЕТИ САВА - картички, картинки, анимирани. Поздрави за имен ден.

КАРТИНКИ

prodava-se


Св. Варвара и Св. Сава
СВЕТА ВАРВАРА и СВЕТИ САВА - картички, картинки, анимирани. Поздрави за имен ден. Е-мейл
Света Варвара се празнува на четвърти декември. Тя е покровителка на домашните птици и пази децата от шарка.
Свети Сава се празнува на пети декември. Имен ден имат Сава, Савина, Съби, Събка, Съботин, Съботина, Славка, Славомир, Славчо, Сафка, Елисавета.
Свети Сава е бил изключително религиозен, първоначално е постъпил и живял в манастир, а по-късно напуска манастира и заживява отшелнически живот подслонявайки се в пещера. След време намира много последователи и създават свои храмове, които съществуват и до днес. На някои от картичките тук можете да ги видите. Свети Сава е наричан също и Вълчи пастир, затова в част от картините присъстват вълци.

В началото
Интересни подаръци за Сава, Варвара и имен ден ВИЖ ТУК! Поръчваш, носят ти ги у дома, плащаш едва когато получиш!

В началото

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?