Начало ПРАЗНИЦИ СТЕФАНОВДЕН

КАРТИНКИ

prodava-se


СТЕФАНОВДЕН
СТЕФАНОВДЕН - анимирани картички, картинки, икони. Прасенца със закачливи поздрави! Е-мейл
Стефановден се празнува на 27 декември. Свети Стефан е първомъченик за християнската вяра. На Стефановден имен ден празнуват Стефан, Стефка, Стефи, Стефко, Стефанка, Стефания, Фани, Теки, Венчо, Венцислав, Венцислава, Стамен, Стан, Стамена, Станчо, Станимира, Станислава, Стане, Цако, Цанко, Цано, Цанчо, Цанка, Стою, Стоян, Стояна, Стоичко, Шон, Шона.
Картичките и картинките за Стефановден на тази страница са изцяло авторски, създадохме ги специално за именниците, защото е някак нелепо да бъдат поздравени примерно с коледни картички, които са поздрав за всеки. Иска ни се поздравите до празнуващите имен ден на Стефановден да са съвсем лични и всеки именник да се почувства истински обичан, ценен и уважен! Честито и от нас на хората, чийто закрилник е Свети Стефан!

В началото
Подаръци за Стефановден, ИМЕН ДЕН, празник и делник ВИЖ ТУК! Поръчваш, носят ти ги у дома, плащаш чак когато получиш!

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?