Начало Тапети (Wallpapers) Цветя Тапети за десктоп с пролетни цветя, анимирани и блестящи - стр.2

КАРТИНКИWarning: opendir(/home/admin/animacii/images/stories/pictures/tapeti_dekstop/tapeti_cvetq/tapеti_cvetq_02) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/admin/animacii/plugins/content/plugin_vs_gallery.php on line 60
Тапети (Wallpapers)
Тапети за десктоп с пролетни цветя, анимирани и блестящи - стр.2 Е-мейл

Кликнете върху картинката, за да видите реалния размер на тапета.

 

За съжаление, Вие нямате права да публикувате коментари. Моля, регистрирайте се!

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.