Начало Полезни връзки

prodava-se


Разни
ВръзкиТук ще намерите различни връзки към други места в Интернет.
Покажи # 
# Връзка
1   Link   Активни потребители
Сайтът за активни потребители
2   Link   Онлайн проверка на сметки
Проверете онлайн сметките си за ток, вода, парно, газ, телефон, телевизия, осигуровки
3   Link   news.bg
Информационен сайт. Новини във всички области - у нас, по света, икономика, технологии, култура, времето, спорт, видео. А също и теми, анкети, дискусионни стаи, преглед на печата. Научавате първи новините, полезна и любопитна информация, естествено и забава.
4   Link   СТАРТИРАЙ БИЗНЕС, БИЗНЕС АНГЕЛИ!
Имате бизнес идея, но нямате необходимите средства, за да я реализирате.Бизнес ангелите предлагат финансиране, не срещу кредит и ипотека, а срещу процент дялово участие в бъдещата дейност.Това е популярен метод в редица държави.В сайта е добре обяснено как точно да стане това практически.
5   Link   Времето - прогнози
Синоптик, времето в България и по света.
6   Link   Български манастири
Манастирски туризъм в България - изброени и показани са десетки манастири с описание за историята и забележителностите им, снимки, интервюта, както и възможностите за посещение, телефони и адреси за контакт, мнения на посетители.
7   Link   ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ
България в снимки и филми от 1800-та година до днес. Бит, спорт, култура, политика, известни личности, места, военни. Един отлично подреден сайт с описания на лица и събития разказващ в картини за това, което няма как да сме видели. Адмирации за създателя му.
8   Link   Гореща линия за борба с вредното и незаконно съдържание в българското интернет пространство.
Гореща линия за безопасен интернет. На телефон 973 3000 вътр. 411; 141 или от сайта можете да подавате сигнали за незаконно и вредно съдържание в Интернет пространството, детска порнография или насилие срещу деца.
9   Link   Национален център за безопасен интернет.
Полезна информация за всеки относно опасностите в интернет, подаване на сигнали за вредно и опасно съдържание, престъпност в интернет пространството.
10   Link   Телефон на УНИЦЕФ за защита правата на децата - 0800 19100
Това е денонощен безплатен телефон за деца нуждаещи се от спешна помощ, търпящи насилие в семейството или извън него и за всякакви проблеми на децата.На него те могат да споделят всичко и ще бъдат подпомогнати по най-добрия начин. Връзката е към страница от официалния сайт на УНИЦЕФ за България.
11   Link   АСТРОНОМИЯ ЗА ЛЮБИТЕЛИ
Астрономия за любители, астрономически календар,астрофотография, фотогалерии, програма-калкулатор за звездното време, азбучен указател на оптичните термини,връзки към сайтове за фотография, оптика, метеорология.
12   Link   ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия
Поради естествения човешки стремеж към красота и съвършенство пластичната хирургия става все по-популярна у нас. Сигурни ли сме обаче на кого поверяваме здраве и външен вид?! Хубаво е да увеличим размера на бюста или да придобием по-секси устни, но това да става при спазване на медицински норми, етика и хигиена. Сайта който ви предлагам е на българската асоциация по пластична хирургия. Макар да е все още видимо нов и незавършен той може да бъде абсолютно полезен на всеки, който е пожелал да се разкраси по хирургичен път. Тук бихте могли да намерите водещи специалисти или най-малкото да направите справка до колко е легална и изрядна клиниката, в която сте решили да се оперирате. Всички сме виждали по телевизията обезобразени чонешки тела благодарение "помощта" на самозванци. Нека не го допускаме със себе си и пластичната хирургия да носи само добро самочувствие от новата ни визия.
13   Link   КАЛКУЛАТОР КАЛОРИИ
Калкулатор, с който лесно можете да изчислявате калориите на храната, а също и индивидуалната потребност от калории. Полезен е за хора, които желаят да намалят или увеличат теглото си.
14   Link   ЗВУЦИ НА ЖИВОТНИ
Реални звуци на животни, приложени са и снимки на вида животно, чийто звук може да се чуе или изтегли.
15   Link   Календар на православните празници.
Православни празници и именни дни, отбелязани са както празниците с непроменящи се дати, така и променливите,характерното за всеки празник и именниците. Календара е доста богат и подробен, за години напред.
16   Link   Имена и именни дни
Име и честване на имен ден
В най-общия случай име означава название, наименование на нещо или на някого.
Именният ден е личен празник, който се чества при православните и католическите християни.
17   Link   Интересни подаръци - миниатюрни цветя в капсула
Искате да подарите нещо атрактивно на любим човек, а не сте от богатите... Мисля, че този сайт ще ви устрои.Миниатюрно живо цветенце в капсула, което може да се закачи на телефон или друго място. Разумна цена, не изисква и особенни грижи. При тези си размери подаръчето ни може да бъде винаги до любимия човек.
18   Link   Клуб на славянофилите и русофилите
Музика, български песни,както и руски, славянски. Стотици страници с видео. Песни за България, забавна музика, дискусии.
19   Link   Подарете звезда за специален повод
Space Star Registry e регистър на звездите, където вие можете да подарявате звезди за различни поводи на хората, които обичате. Да подариш звезда е уникалнен и докосващ сърцето подарък и много специален начин да отпразнуваш незабравимо събитие или повод. Насладете се, разглеждайки регистъра или изберете повод и подарете звезда.
20   Link   Музика, песни, MP3, видео. Българска музика - ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ НА БЪЛГАРИЯ!
Музика и песни. Българска музика, стари шлагери, стари градски песни на MP3 и видео. Текстове на песните.
21   Link   Рецепти, храна, калории, здравословно хранене, диети.
Сайт за рецепти, приготвяне на храна, здравословни ястия. Всяка рецепта е придружена с описание на калории, мазнини и т.н. Добра възможност за направа на вкусни ястия, но и балансирано хранене, съобразено с нуждите на тялото ни.
AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?